Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتای ناجا نسبت به نفوذ بدافزارها به تلفن‌های همراه هوشمند از طریق نصب بازی‌های کودکانه هشدار داد.

سرهنگ علی‌محمد رجبی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره پیامدهای استفاده کودکان از تلفن‌های همراه گفت: در یکی دو سال اخیر استفاده کودکان از تلفن همراه برای مواردی چون بازی و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. در سراسر جهان افزایش پیدا کرده که این موضوع در کشور ما نیز قابل مشاهده است. در همین راستا نیز احتمال سوءاستفاده از تلفن‌های همراه در دست کودکان و اطلاعات آن‌ها افزایش پیداکرده و افراد سودجو برای آن برنامه‌ریزی‌هایی را انجام داده‌اند، تا جایی که برابر اخبار و گزارش‌های موجود، اخیرا ۱۹۰ نرم افزار تلفن همراه اندروید که دارای بدافزارهایی چون ویروس تروجان بوده در نرم افزار گالری حدود ۹.۳ میلیون دستگاه مجهز به سیستم‌عامل اندروید نصب شده است که این موضوع خطری جدی برای سوءاستفاده از اطلاعات کاربران است.

رجبی این بدافزار را Android.Cynos7 origin معرفی کرد و گفت:‌ برابر بررسی‌های اولیه نسخه‌ به روز شده ‌ای از بدافزار Cynos است. هدف این بدافزار  جمع‌آوری اطلاعات شخصی از گوشی‌های هوشمند کاربران است. 

رییس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتای ناجا ادامه داد:‌ این بدافزارها می‌توانند مشکلاتی را برای صاحبان تلفن‌های همراه هوشمند ایجاد کنند و اطلاعات موجود در آن را در معرض افشا و سرقت قرار دهند. 

وی درباره سازوکار فعالیت این بدافزارها نیز گفت:‌ بدافزار cynus روی دستگاه هدف منتشر  شده و آن را آلوده می‌کند. این بدافزار با ایجاد دسترسی به اطلاعات شخصی دستگاه هدف، حتی می‌تواند کنترل آن را نیز به دست بگیرد. این بدافزار داده‌ها و اطلاعات موجود در تلفن همراه را به یک سرور خارجی ارسال کرده یا بر اساس داده‌های موجود اقدام به نمایش تبلیغات می‌کند. در مواردی هم برخی از نسخه‌های اصلاح شده این بدافزار اقداماتی نظیر ارسال پیامک‌های هزینه‌ای، ایجاد اختلال در پیامک‌های دریافتی، دانلود و اجرای ماژول‌های اضافه و دانلود نصب اپلیکیشن‌های دیگر را انجام می‌دهد.

رییس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتای ناجا درباره یکی از رایج‌ترین راه‌های ورود این بدافزار به تلفن‌های همراه گفت: در یکی دو سال اخیر میزان استفاده کودکان از گوشی‌های تلفن همراه برای مواردی چون بازی و ... افزایش پیدا کرده است و یکی از جدی‌ترین راه‌های ورود این بدافزارها نیز نصب همین بازی‌های کودکانه تلفن همراه است. متاسفانه کودکان نیز اطلاعات چندانی در مورد این بدافزارها نداشته و به راحتی اجازه ورود آن را به گوشی تلفن همراه می‌دهند. 

رجبی ادامه داد:‌ لازم است والدین هنگام نصب بازی‌ رو گوشی‌های تلفن همراه حتما بر روند آن نظارت کرده و این بازی‌ها را از فروشگاه‌های مجاز نصب نرم افزار نصب کنند. هچنین در هنگام نصب بازی نیز توجه داشته باشند که اجازه دسترسی‌هایی نظیر قابلیت برقراری تماس، مدیریت تماس‌ها و دسترسی به پیامک‌ها و ... را به نرم افزار ندهند.  نصب آنتی ویروس‌های بومی و لانچرهای کودک هم از دیگر اقداماتی است که می‌توان برای مقابله با این بدافزارها از آن استفاده کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: گوشی های هوشمند پلیس فتا تلفن های همراه تلفن همراه نرم افزار بازی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۴۵۸۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عکس | فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط رندهای ایرانسل؟

تین نیوز

ابهامات و عدم شفافیت این سوال را مطرح می کند که اپراتور ایرانسل با مزایده میلیونی خط های رند تلفن همراه بر تنور گرانی های قمار گونه و سودجویی عده ای خاص میدمد؟

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، در روزهایی که دولت تلاش می کند به وضعیت مالیات ستانی کسب و کارها نظم و شفافیت ببخشد، اپراتور تلفن همراه ایرانسل با ارسال پیامک های تبلیغاتی برای واگذاری خط های چند صد میلیون تومانی خود به سودهایی فراتر از معامله یک شمش طلا فکر می کند.
خط های رند شماره تلفن همراه هم اکنون به یکی از ابزارهای سرمایه گذاری تبدیل شده که نه تنها از نظارت مالیاتی شفاف برخوردار نیست بلکه به پوشش دهنده ریسک سرمایه در دوران تورمی تبدیل شده که حتی با نزولی شدن قیمت ارز و سکه و یا سهام، امکان سقوط قیمت این خط های رند ممکن نیست.
بهره برداران این سیم کارت های لاکچری عده ای خاص هستند که به لطف نوسانات تورمی به ثروت بادآورده دست یافته اند و دور از انتظار نیست که جز فراریان مالیاتی هم محسوب شوند.
اپراتور ایرانسل که در گرانفروشی بسته های حجم اینترنت و رومینگ و پرونده های متعدد مزاحمت دکل مخابراتی همواره مورد انتقاد افکار عمومی است در تازه ترین اقدام خود تعدادی از خطوط رُند خود را به اصطلاح به مزایده گذاشته است که در بالاترین رقم به ۲۰۰ میلیون تومان و ۸۰ میلیون تومان هم می رسد.


این وضعیت البته منجر به خلق اصطلاحاتی با نام های پله ای، آینه ای، جفت جفت، چهارتایی و غیره در بازار سیم کارت تلفن همراه شده بطوریکه با تکیه بر همین واژه های سوداگری، رقم های میلیاردی در بازار خط موبایل جابه جا می شود که البته روزانه بر قیمت خط های رند هم افزوده می شود در حالی که مشخص نیست نحوه نظارت مالیاتی و مالیات ستانی از خرید و فروش این شماره های گران قیمت تر از طلا چیست و مکانیسم قیمت گذاری آن چگونه است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • دستگیری زوج جیب بر در منطقه ثامن مشهد
  • تماس تصویری روی سیم‌کارت تلفن همراه چگونه برقرار می‌شود؟
  • جزئیاتی جدید از برقراری تماس تصویری روی سیم‌کارت
  • ۵ اقدام برای جلوگیری از آلوده شدن تلفن همراه به بدافزار
  • ارتقای سایت تلفن همراه روستای مزرعه میر‌ها شهرستان اردکان
  • عکس | فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط رندهای ایرانسل؟
  • فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط‌های رند
  • هشدار به ایرانی‌ها؛ بد‌افزار خطرناک PlugX در حال نفوذ به کامپیوتر‌ها است
  • همراه پرخرج
  • هشدار به ایرانی‌ها؛ بد‌افزار خطرناک PlugX در حال نفوذ به کامپیوترها است