Web Analytics Made Easy - Statcounter

مائده گنجعلی ۱۱ ساله و فرزند اول خانواده‌ای ۴ نفره است، او و خواهرش مهدیه، حافظ قرآن آند، مائده ۳۰ جزء قرآن را حفظ کرده و مهدیه در مسیر حفظ کل قرآن توانسته تاکنون ۱۵ جزء قرآن را حفظ کند. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، این روزها که مباحث سیاسی و انتخابات نقل همه محافل و مجالس قرار گرفته است، در تاریخ تقویم قمری‌مان به سالروز ولادت حضرت معصومه (س) و روز دختر رسیده‌ایم؛ دخترانی که در سرنوشت آینده کشور نقش بسزایی خواهند داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دختران زیادی در ایران اسلامی توانسته‌اند با همه سختی‌ها و مشکلات، به فرد موفقی در جامعه تبدیل شوند. به همین دلیل این ایام را به فال نیک گرفتیم و با "مائده و مهدیه" دو خواهر قرآنی اهل قرچک ورامین گفت‌وگو کردیم.

مائده گنجعلی 11 ساله و فرزند اول خانواده‌ای 4 نفره است. او و خواهرش مهدیه 8 ساله، حافظ قرآن‌اند. مائده 30 جزء قرآن را حفظ کرده و مهدیه در مسیر حفظ کل قرآن توانسته تاکنون 15 جزء قرآن را حفظ کند. چند سال پیش نام حنانه خلفی، به‌عنوان نابغه قرآنی در کشورمان و حتی جهان بر سر زبان‌ها افتاد. به گفته اساتید و کارشناسان قرآنی، او استعداد زیادی در حفظ و قرائت قرآن دارد. در این سال‌ها اما همانند حنانه، دختران زیادی همانند مائده و مهدیه پرورش یافتند و از آنها به‌عنوان استعداد قرآنی یاد می‌شود.

 مائده از 5 سالگی به حفظ قرآن علاقه‌مند شده است و حالا می‌تواند آیات الهی را با شماره صفحه، سوره و سطر از حفظ بخواند. تسلط مائده بر آیات قرآنی به حدی است که در مسابقات و رویدادهای قرآنی نظیر مسابقات سراسری دارالقرآن امام علی (ع)، مسابقات مشکات و غیره به مقام‌های برتر رسیده است.

تمرین حفظ قرآن همراه با عروسک‌‌بازی

مائده، مانند سایر دختران همسن خودش، نیاز‌ها و دلخوشی‌هایی دارد که اقتضای این دوران است. خودش می‌گوید به همراه خواهرش مهدیه، عروسک‌هایش را مقابل خود می‌گذارد و با آنها تمرین حفظ قرآن می‌کند. مهدیه اما 8 سال بیشتر ندارد. او همراه خانواده‌اش برای تفریح و بازی به بوستان‌ها و مکان‌های تفریحی می‌رود، اما خودش می‌گوید سعی می‌کند زیاده‌روی نکند. یکی از آرزوهای مائده این است که به کربلا مشرف شود و می‌گوید ظهور امام زمان (عج) یکی دیگر از آرزوهای قلبی‌ام است.

قرچک تا خیابان ایران به عشق دختران

مادر مائده گنجعلی به خبرنگار تسنیم می‌گوید مائده سن کمی داشت که متوجه شدم بچه با استعدادی است. تصمیم گرفتم او را در کلاس‌های زبان انگلیسی ثبت‌نام کنم. علاقه زیادی به زبان انگلیسی پیدا نکرد اما سوره‌های کوچک قرآن را به راحتی حفظ می‌کرد و علاقه زیادی به حفظ قرآن داشت.

ما ساکن ورامین هستیم. پدر مائده، کارمند سازمان میراث فرهنگی است و یک زندگی معمولی و با درآمد متوسط داریم. وقتی که متوجه شدم مائده به حفظ قرآن علاقه‌مند است؛ همه تلاش من و پدرش این بود که راه را برای مائده و خواهرش هموار کنیم. بنابراین به مرکز امور قرآنی حرم حضرت عبدالعظیم (ع) در شهرری رفتیم و هر دو را در دوره‌های تخصصی مرکز ثبت‌نام کردیم. هم‌اکنون نیز هر دو آنها در کلاس‌های قرائت استاد سبزعلی شرکت می‌کنند و مسیر قرچک تا خیابان ایران را به عشق اینکه دخترانم به آرزوی قلبی‌شان برسند طی می‌کنم.

احساس دلتنگی دختران شهدا در «روز دختر»+فیلمحضور بصیرانه و پرصلابت دختران در انتخابات/ 27هزار دختر رأی‌اولی در کرمان نخستین مشارکت سیاسی خود را جشن می‌گیرند

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: عبدالعظیم حسنی طرح ملی حفظ قرآن حضرت معصومه س قرآن کریم عبدالعظیم حسنی طرح ملی حفظ قرآن حضرت معصومه س قرآن کریم جزء قرآن را حفظ حفظ قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۰۳۴۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گشایش بزرگترین نمایشگاه ملی قرآن کریم در افغانستان

بزرگترین نمایشگاه ملی قرآن کریم با همکاری وزارت اطلاعات و فرهنگ، دفتر نخست وزیری، وزارت اقوام و قبایل همچنین بنیاد پیامبر اعظم و شهرداری کابل برای نخستین بار در افغانستان برگزار شده است.

این نمایشگاه با شعار جامعه افغانستانی و تربیت قرآنی دایر شده است و شامل ۲۵ غرفه کتاب، آثار قرآنی، کتابت قرآن کریم و مسائل مرتبط می‌باشد.

مقامات سفارت جمهوری اسلامی ایران، ترکیه، امارات و برخی کشورها همچنین فرهیختگان و شخصیت‌های سیاسی و فرهنگی مختلف در مراسم گشایش این نمایشگاه قرآنی حضور داشتند.

این نمایشگاه قرآنی برای یک هفته در قصر دارالامان کابل درحال برگزاری است.

بر اساس برنامه نمایشگاه قرآنی، قرار است همه روزه محافل بزرگی با موضوعات فرهنگی، دینی و مذهبی برگزار خواهد شد و برای کودکان نیز برنامه‌های متنوعی درنظر گرفته شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • گشایش بزرگترین نمایشگاه ملی قرآن کریم در افغانستان
  • نمایشگاه ملی قرآن کریم در کابل
  • گفتمان قرآنی باید در خانواده‌ها ایجاد شود
  • داداش زاده: عالیشاه پرسپولیس را با اخراج کودکانه خود ۱۰ نفره کرد/استقلال بضاعتی بیش از این ندارد
  • در زندگی قرآنی، گمراهی راه ندارد
  • شاهکار رهبر انقلاب در تفسیر قرآن
  • ایران اسلامی به حاکمیت عقل و عدل در جهان نزدیک شده است
  • اندیشه‌های قرآنی رهبر معظم انقلاب تبیین و نشر داده شود
  • برگزاری مسابقات قرآنی دانش آموزی در شهرستان سروستان
  • کدام بانوان گیلانی نخستین مدارس دخترانه را تاسیس کردند؟